Conaxess Trade Sweden

Conaxess Trade Sweden AB (Conaxess) är ett av Sveriges ledande försäljnings-, marknadsförings- och distributionsföretag. De hjälper både välkända etablerade varumärken och lanseringar av nya varumärken, koncept och produkter inom kategorierna mat, non-food, konfekt och drycker, att lyckas på den svenska marknaden.

Affärslogik är stolta och glada över förtroendet att återigen få driva processerna för Conaxess nya kontorslokal. Under ett långt och nära samarbete som startade redan 2013 har Affärslogik genom helhetsuppdrag sökt och hyresförhandlat samt skapat och utvecklat Conaxess nya lokaler på flera olika platser i Stockholm genom åren.

Den nya arbetsplatsen skapades genom en målinriktad och kreativ process där fokus har legat på interaktion mellan Conaxess produktportfölj, kunder och medarbetare. Med vägledning och samordning av Affärslogiks projektledare har vi tillsammans skapat och levererat en dynamisk och välkomnande plats där mötes- och sociala ytor bjuder in till engagemang, möten och samarbete. Resultatet är en attraktiv arbetsplats som alla är stolta över.

Oddgeir Hole, Managing Director, Conaxess Trade Sweden AB:

"Affärslogik har under våren 2019 för tredje gång genomfört flytt av vårt företag Conaxess Trade Sweden med ca 40 arbetsplatser.
 
Affärslogik har varit med från planeringsstadiet och har bidragit med sin professionalism och erfarenhet i alla faser; planering, framtagning av specifikation och önskemål, sök efter lokaler, visningar, val av lokaler, förhandling, kontrakt, utformning och renovering av nya lokalerna, design och möblering, avveckling av gamla lokaler, flytt samt efterjusteringar av nya lokaler.

Slutresultatet är helt perfekt för oss och resan dit har gjorts enkel genom Affärslogiks aktiva engagemang. Affärslogik och projektledare Maria är mycket bra på att förstå kundens behov och önskemål för en ny arbetsplats. Lika viktigt är att Affärslogik och ansvarig projektledare även aktivt går in för att förstå kundens önskade sätt att arbeta med ett flyttprojekt och sedan anpassar sig efter detta t.ex. i vilken detaljnivå man ska involvera sig och vilken tonalitet som fungerar bäst. Detta gör att projektet ger ett bättre slutresultat på kortare tid.

Jag kan varmt rekommendera både Affärslogik som partner och Maria som projektledare."

Vill du veta mer om detta projekt, andra projekt eller hur vi kan hjälpa er?
Maila oss på info@affarslogik.se eller ring 08-555 770 00