Akassan Vision

Akassan Vision

Fastigheten där Akassan Vision hade sitt kontor skall renoveras under en två års period med start 2019. En strategisk fråga för Akassan Vision var om de enbart skulle evakuera från sitt kontor under renoveringsperioden eller att flytta permanent.

I samarbete med Affärslogik analyserades de olika valmöjligheterna och önskemålen kring lokalfrågan. Valet föll på en evakueringslokal utanför tullarna med fokus på en öppen planlösning med bara några minuters promenad till flera kollektivtrafikalternativ och shoppingcenter.

Lokalen kontrakterades i befintligt skick och behövde en rejäl översyn. Under några hektiska veckor renoverade Affärslogik lokalens två plan. Det byggdes, målades, snickrades och byttes textila mattor dessutom gjordes ny dragning av nätverk, fiber mm. Under projektledning och koordinering av Affärslogik skapades ett färdigt kontor med trivsam arbetsmiljö och möjlighet till ett nytt arbetssätt. Affärslogik har uppdraget att företräda Akassan Vision med projektledning inför återflyttningen till den ombyggda fastigheten.

Ansvariga: Anne Petersén & Maria Fogelström

Ny lokal med trivsam arbetsmiljö och möjlighet till nytt arbetssätt