name="Stor-Bild"

Byggnation – anpassade kontorslösningar

Är din verksamhet i behov av nya kontorslösningar i era befintliga lokaler eller de lokaler som ni ska tillträda? Bygga om, bygga ut, flytta in, komma i ordning och se till att allt flyter. Med Affärslogik får du en kunnig personlig kontakt i alla faser. Som er partner i denna helhetslösning hjälper vi dig hålla huvudet kallt. Vi driver byggnationer i egen regi och kan även vara din konsult där fastighetsägaren sköter dessa frågor. 

Inledningsvis handlar det om att omsätta behov och önskemål i ett genomförbart projekt. För en bekymmersfri process är planering och löpande information a och o. Vi på Affärslogik följer en väl utvecklad arbetsmodell och förfogar över ett gediget kunnande om kontorets uppbyggnad, struktur och funktion. Sedan 1993 har vi hjälpt företag spara pengar, göra bättre affärer och öka trivseln på sina arbetsplatser.

Utökad planlösning gav expanderat kontor 

För Hemnet blev en utökad planlösning på plats vägen till ett expanderat kontor. Ibland är bästa lösningen en byggnation i befintligt utrymme. Affärslogik ledde förhandlingar med företagen som var grannar till Hemnet. Det resulterade i att verksamheten kunde utöka sitt nuvarande kontorslandskap med ytor på våningsplanet under.

Affärslogik projektledde anpassningen och genomförde ombyggnationen av de nya ytorna. En interntrappa förenar nu våningsplanen och allt från layout, färgsättning och möblemang till IT och säkerhetslösningar följer Hemnet-profilen.

Så hjälpte vi Hemnet ta mer utrymme >>

Möt framtidens utmaningar på ett funktionellt kontor

Vår fokus är på din verksamhet, dagens och framtidens utmaningar. Ett funktionellt kontor kräver ändamålsenliga lokaler. För oss är inget uppdrag vare sig för stort eller för litet. Vi är behjälpliga såväl vid tankar på lokalbyte eller flexkontor som lösningar för att stödja nya funktioner i verksamheten eller t.ex när receptions- och loungeytan behöver ett lyft. 

Vilket projekt står du inför? Varmt välkommen att kontakta oss klicka här, vi är idel öra.