name="Stor-Bild"

Hyresförhandling, villkor & överlåtelse av hyreskontrakt

Låt Affärslogik driva hyresförhandling åt din verksamhet och säkra att allt är i sin ordning. Löper kontraktstiden för era befintliga lokaler ut? Är det läge att omförhandla villkoren eller rentav dags att byta till rymligare eller mer ändamålsenliga lokaler? Sedan 1993 har vi på Affärslogik framgångsrikt drivit hyresförhandlingar åt uppdragsgivare med fastighetsägare och hyresvärdar. Det är en av våra tjänster för organisationsförändring som vi erbjuder stora som små företag.

Ny lokal, hyresförhandling, flytt & allt på plats 

Alcro-Beckers behövde nya lokaler i Stockholm. Affärslogik fick som första deluppdrag för Alcro-Beckers inleda med att utföra en behovsanalys samt söka nya lokaler. Efter en omfattande urvalsprocess, villkorsförhandling, hyresförhandling och tecknande av hyreskontrakt för aktuell lokal inleddes lokalförändringsprojektet.

"Vi har haft stor hjälp av Affärslogik. De är proffs på sådant här utvecklingsarbete. Utan dem hade det nog inte funkat." /Maria Falck på Alcro-Beckers

Så hjälpte vi Alcro-Beckers komma till nya lokaler >>

Ett logiskt val för att förhandla eller förnya hyreskontrakt

Att förhandla eller förnya hyreskontrakt för kontorslokaler är ett betydande åtagande. Affärslogik är ett litet företag med stor kompetens. Till vårt förfogande har vi också ett professionellt nätverk inom alla relevanta områden. Du å din sida berörs bara av oss. Vi samordnar hela processen från början till slut. 

Är det dags för din verksamhet att expandera på befintlig adress, teckna hyreskontrakt för den lokal ni vill ha eller finna nya alternativ?  Utnyttja Affärslogik i vilken utsträckning du vill. Vi utgår från era specifika krav och behov, och kan ställa upp i alla faser. Många företag har kunnat spara pengar, göra bättre affärer och öka trivseln på sina arbetsplatser, med stöd av vår genomtänkta arbetsmodell och engagemanget från våra kunniga konsulter.

Låt nu höra vad vi kan göra för din verksamhet. Varmt välkommen att kontakta oss klicka här!