name="Stor-Bild"

Logistik- & flyttprojektledning

Ska interna förändringar göras, eller ska organisationen flytta till nya lokaler? Då är det viktigt att logistiken fungerar som den ska. Affärslogik står till tjänst med flyttprojektledning i hela stor Stockholm. Låt oss bidra till en smidigare process.

Från punkt A till punkt B utan krångel

Tiden mellan det att kontraktet för de nya lokalerna skrivs till själva inflyttningen är fylld av förberedelser och planering. Ett tidskrävande moment som ofta tar fokus från den dagliga verksamheten. Vi på Affärslogik hjälper till med alla delar i processen. Från anpassning av lokaler, inredning och inköp av möbler, till teknik så som nätverk, lås, larm, passage och själva flytten. Det enda du behöver oroa dig över är att fylla flyttlådorna innan flyttlasset slutligen går.

Genom vår flyttprojektledning hjälper vi till att planera, organisera och se till att flytten från punkt A till punkt B genomförs säkert och enligt tidsplan. Vi erbjuder även tjänster där vi inreder lokalen optimalt för just din verksamhet.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med logistik och flyttprojektledning, eller vill du kanske veta mer om våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss! Du når oss på telefon 08-555 770 00 eller via mail till info@affarslogik.se.