name="Stor-Bild"

Personalmedverkan

Står din verksamhet inför en förändring? Då finns det risk för att det går ut över de anställda. Genom vår projektledning kan du öka personalmedverkan på en nivå som passar varje individ. Det skapar ökad förståelse, engagemang och ett bättre arbetsklimat.

Låt personalen bli involverad

Vad är egentligen en bra arbetsmiljö? Svaret blir ofta en plats där klimatet känns trivsamt och där man som anställd känner sig delaktig i såväl sitt eget arbete som företagets framtid. När man ska genomföra en förändring är trivsel på arbetsplatsen något som kan skakas om rejält. Vi på Affärslogik hjälper till att förhindra detta.

Alla människor reagerar olika på förändring, vissa vill vara involverade i det praktiska arbetet medan det för andra räcker att få en förståelse för problemet och lösningen. Tillsammans med dig som uppdragsgivare ser vi till att personalen är involverad i projektet i den utsträckning som önskas. På så vis skapas goda förutsättningar för en riktigt positiv känsla inom hela företaget, något som gynnar såväl arbetsklimat som produktion.

Hör av dig till oss

Vill du öka personalmedverkan och förbättra trivseln i din organisation? När du anlitar oss ser vi till att alla involverade känner sig delaktiga i hela projektet.

Kontakta oss gärna för mer information eller bokning av möte. Du når oss enkelt via telefon 08-555 770 00 eller genom att maila till info@affarslogik.se.