Till toppen

Hemnet

Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling. Idag är man 40 personer på kontoret.

Under 2012 vann Hemnet priset "Sveriges bästa söksajt" enligt Internet World. 2011 flyttade Hemnet in i sina nya lokaler. Affärslogik hade uppdraget att söka lokaler, hyresförhandla det nya kontraktet samt vara projektledare för samtliga moment under hela genomförandefasen.

Hemnets verksamhet expanderade i snabb takt och kontoret började bli trångt. Under hösten 2012 fick Affärslogik ett nytt uppdrag att söka nya lokaler och på inrådan av Affärslogik även undersöka möjligheterna att expandera på den befintliga adressen. Affärslogik inleder förhandlingar med företagen som är grannar till Hemnet, vilket leder fram till att man kan utöka sitt nuvarande kontor med ytor på våningsplanet under den befintliga lokalen.

Affärslogik projektleder anpassningen och genomför ombyggnationen av de nya ytorna. En interntrappa byggs mellan våningsplanen och layout, färgsättning, möblemang, IT och säkerhetslösningar följer den ursprungliga planen och Hemnet-profilen.

Vid årsskiftet 2012/2013 flyttade Hemnet in på det nya våningsplanet.

Vill du veta mer om detta projekt, andra projekt eller hur vi kan hjälpa er?
Maila oss på info@affarslogik.se eller ring 08-555 770 00