Svenska Kennelklubben

Svenska Kennelklubben (SKK) är hundägarnas riksorganisation och företräder alla hundar och hundägare i Sverige. Med närmare 300 000 medlemmar är de en av landets största intresseföreningar.

Efter många år på samma adress där SKK tillsammans med Jägarförbundet byggt och suttit i en egen fastighet beslutade man sig för att flytta efter att fastigheten sålts. Önskemål och krav för den nya adressen var kniviga. Alla skulle ha ett eget rum, hundar skulle vara tillåtna på kontoret, bra rastområden skulle finnas för hundarna, bra med parkeringsmöjligheter och stora konferensutrymmen där hela hundsverige ska kunna ha en träffpunkt.

Affärslogik gjorde en detaljerad kravspecifikation tillsammans med SKK. Väl där så började arbetet för Affärslogik att hitta en lokal om ca 3 500 kvm. Det fanns även en geografisk karta vilken pekade norr om Stockholm. Slutligen skrevs ett långt hyresavtal i Sollentuna.

SKK ville anpassa de nya lokalerna specifikt för verksamheten och verkligen skapa ett "Hundens hus." Affärslogik tog fram förslag i enlighet med SKKs krav och önskemål.

Anpassningar och byggnationer bestod av bl a museum, bibliotek, butiksdel, hundgård för träning, hundanpassningar i form av kloskydd, tvättytor etc. Konferensdelen skulle både vara för interna möten och externa be-sökare såsom distriktsförbund och kursverksamheter.

Affärslogik agerade projektledare för projektet tillsammans med en styrgrupp.

Vill du veta mer om detta projekt, andra projekt eller hur vi kan hjälpa er?
Maila oss på info@affarslogik.se eller ring 08-555 770 00