5 frågor till Jens – CEO på Nyvik

5 frågor till Jens – CEO på Nyvik
maj 17, 2023 NOEGO

En snabb, smidig process och klockren förståelse för de önskemål och behov som fanns. Så sammanfattar Jens Nilsson, grundare och CEO på Nyvik, vårt samarbete.

Hur såg ert nuläge och behov ut?

– Vi är en startup som var på jakt efter en attraktiv lokal med bra läge i Stockholms innerstad. Den fick gärna vara unik och stå ut lite, och inte ha allt för långt kontrakt eftersom vi inte visste exakt i vilken takt vi skulle växa.

Varför föll valet på oss som partner?

– Jag har mycket positiva erfarenheter av tidigare samarbeten. För mig är det värdefullt och tacksamt med någon som snabbt snappar upp vad jag är på jakt efter, och i ett högt tempo kan bolla alternativ för alltifrån avtal till val av skrivbord.

Vilka var fördelarna med att anlita oss?

– Ni har lång och djup erfarenhet av förhandlingar med fastighetsägare, utvärdering av för- och nackdelar med olika lokaler, samt en väldigt optimerad inredningsplan anpassad efter det man som kund och bolag behöver och tycker sig vilja ha.

Hur har du upplevt vårt samarbete?

– Väldigt positivt. Det har varit smidigt, snabbt och lättjobbat. Som startup måste man alltid hålla högt tempo, det är inga långa beslutskedjor utan man fattar ofta beslut på stående fot. Då måste man ha en partner med lite fart under galoscherna för projektering.

Hur blev resultatet?

– Fantastiskt! Det är många detaljer som har skapat det slutgiltiga uttrycket, allt är genomtänkt. Jag kan verkligen rekommendera Affärslogik.