5 frågor till Lillian, Finance Manager på Future Electronics

5 frågor till Lillian, Finance Manager på Future Electronics
januari 22, 2024 NOEGO

När det globala företaget Future Electronics nordiska kontor flyttade till nya lokaler i samma byggnad, Kista Science Tower, bistod vi med utformning av kontoret i form av flexibla arbetsplatser, inredning och modern teknik. Lillian Li, Finance Manager på Future Electronics, berättar om vårt samarbete.

Varför valde ni oss som uppdragsgivare?

– Vid flytten hade vi behov av en helhetsleverantör som kunde ta ett grepp på hela ombyggnationen av ett kontor, inklusive design, inköp av möbler och inredning, larm och så vidare. Vi tog ett möte med Affärslogik och kände att de var precis det vi letat efter. De tänker utifrån kundens behov.

Hur såg ert behov ut?

– Vi ville uppmuntra våra medarbetare att komma in till jobbet, samtidigt som vi värnar om ett flexibelt arbetssätt. Dessutom ville vi ge kontoret ett mer modernt, fräscht intryck som ger både kunder och anställda en välkomnande känsla.

Hur blev resultatet?

– Det blev fantastiskt fint. Allt ifrån själva ombyggnationen till färger, snygga möbler och smarta lösningar som dolda sladdar och miljöstationer är väldigt lyckat. Vår gröna logga har plockats upp i en pistage nyans på väggarna. Det är inte bara vitt, utan kontoret har karaktär.

Vad har ni uppskattat mest med vårt samarbete?

– Att ni är flexibla och lyhörda för våra behov. Tidsplaneringen var utmärkt och vår investering i bra möbler och fin inredning gav verkligen resultat. Alla medarbetare tycker att det är otroligt fint och fler åker in för att träffas på kontoret.

Skulle du rekommendera oss till andra företag?

– Ja, absolut. Maria är en väldigt bra projektledare. Vi fick alltid snabb och bra återkoppling på frågor, och utmaningen att synka leveranser med godkännanden från ett så centralstyrt företag som Future Electronics har ni lyckats med på bästa tänkbara sätt.