5 frågor till Marie, Nordic HR Director på Sharp

5 frågor till Marie, Nordic HR Director på Sharp
april 10, 2024 Carin Carlsdotter Denell

“Professionalitet, kunskap och förmåga att se till både helheten och detaljer.” Så sammanfattar Marie Åström, Nordic HR Director på Sharp, vårt samarbete när företagets nordiska huvudkontor flyttade till nya lokaler.

Hur såg ert behov ut när ni vände er till Affärslogik?

– Vi behövde en samarbetspartner med kunskap och erfarenhet att se helheten och vara med från A till Ö i vårt flyttprojekt. Det fanns inga vinster med att anlita en specialist för en viss del, utan vi hade behov av guidning genom hela processen.

Varför valde ni Affärslogik som uppdragsgivare?

– Innan vi fick kontakt med er tänkte vi att vi skulle genomföra flyttprojektet själva. Sedan insåg vi att det skulle ta resurser internt och att vi inte hade kompetensen. Redan vid de första mötena med er kände vi att vi hamnat rätt.

Berätta om samarbetet?

– Det fanns en påbörjad planskiss som vi fick hjälp med att slutföra. Affärslogik tog över vår dialog med byggherren NCC och kom med lösningar och förslag som vi inte hade tänkt på. Ni utformade kontoret så att allt blev enhetligt och funktionellt. Dessutom fick ni till den härliga stämningen man vill ha på ett kontor genom färgsättning, möbler och genomtänkt belysning.

Hur blev resultatet?

– Nu sitter vi i ljusa lokaler anpassade för att främja ett flexibelt arbetssätt med öppna ytor, konferensrum i olika storlek, samtalsrum och mindre rum för en eller två personer. Det blev en enhetlig, funktionell lösning med genomtänkta färgval som linjerar med alla våra nordiska kontor.

Skulle ni rekommendera oss till andra?

– Ja, absolut. Vi uppskattar er professionalitet, kunskap och förmåga att se detaljer samtidigt som ni lyckas hålla ihop helheten på ett bra sätt. Processen var smidig även tids- och kostnadsmässigt.