5 snabba med Anna, VD på Offerta  

5 snabba med Anna, VD på Offerta  
oktober 19, 2022 NOEGO

Vi ringde upp vår kund Anna Bergius, VD på Offerta, för att ställa fem snabba frågor om vårt uppdrag för dem. 

 

Varför valde ni oss som partner? 

 

– Eftersom att vi jobbat ihop tidigare och var väldigt nöjda, så det kändes naturligt att använda er igen.  

 

Hur kommer det sig att ni flyttade? 

 

– Vi flyttade av två anledningar, dels för att hyran höjdes väldigt mycket i föregående lokal, dels för att den inte var optimalt utformad efter våra behov.  

 

Känns kontoret mer anpassat för er verksamhet idag?

 

– Kontoret vi har idag är mycket bättre anpassat för oss. Affärslogik har hjälp till med i princip allt – från lokalsökning utifrån våra behov, hyresförhandling, design och inredning, till själva genomförandet med byggnation, projektledning och flytten och allt som följer med. Vi har större kök, gemensamma ytor, fler konferensrum och toaletter, totalt sett större yta. Förutom det fick vi också ett aktivitetsrum med pingisbord, något som var väldigt viktigt för många i teamet och som används flitigt.  

 

Vad har fördelarna varit med att jobba med oss? 

 

– I ett sådant här projekt dyker det upp otroligt många frågor och det i sin tur tar mycket tid. Att ta hjälp av er har verkligen varit underlättande för mig och ledningen. Ni hjälpte till med helheten, har kunskap om det praktiska och allt som en flytt innebär. Vi skulle inte klarat projektet utan er.  

 

Vad tycker ni om ert nya kontor? 

 

– Läget och ljusinsläppet är fantastiskt, med hög utsikt över Observatorielunden och Handelshögskolan i Stockholm. Vi har två plan – ett högre plan med vindsvåningskänsla där alla sitter, och ett plan med högt i tak där vi har konferensrum och reception.