Proact Sveriges nya kontor – från arbetsplats till mötesplats

Proact Sveriges nya kontor – från arbetsplats till mötesplats
oktober 26, 2022 NOEGO

Proact Sverige hjälper företag att säkra upp sin data genom innovativa IT-lösningar. Vi skräddarsyr och anpassar arbetsplatser utifrån verksamhetens behov – och det var precis det Proact behövde hjälp med. Snart sitter de i sitt nya, moderna kontor i Frösundavik.

Samarbetet med Proact startade redan 2010, när de stod inför sin första flytt och behov av verksamhetsanpassning. Efter ett lyckat samarbete hörde de av sig till oss igen. Den här gången för att möta verksamhetens aktuella behov med en mer modern lösning.

– När vi tog kontakt med Abbe igen märkte vi att han följt med i utvecklingen av kontorets framtid, nutid och trender, alltifrån distansarbete till uppkoppling. Det var tydligt att han kunde se till behoven vi har idag, säger Lena Eskilsson på Proact

Vi har sett över behoven tillsammans med en arbetsgrupp bestående av representanter från olika delar av verksamheten på Proact. Vårt arbete har omfattat lokalsökning, hyresförhandling, utformning, mötesrum, AV-teknik, hitta nya passande möbler, avveckling av gamla möbler, ta fram nya skyltar, telefonhubbar, skapa samlingsplatser samt genomförande av flytt. Kontoret har anpassats utifrån verksamhetens behov på alla plan, smått som stort, hela tiden mot en budget och tidsplan. Resultatet är ett kontor med en lösning som passar deras aktivitetsbaserade arbetssätt.

– Det kommer att bli ett coolt, fräscht och modernt kontor med färgskalor i dimrosa och grönt. Vi har också fått en hel del häftiga detaljer, från moderna soffor, växtväggar och miljöer med sittpuffar till ny teknik.

Nästa steg i projektet är att utveckla aktivitetsytor som medarbetarna kan använda sig av.

I december vrids nyckeln om till det nya kontoret. Då kommer medarbetarna att mötas av en plats som utstrålar energi och puls såväl som avkoppling och fokus.

Vill du läsa mer om vårt samarbete? Klicka här.