Finansförbundet

Finansförbundet

Finansförbundet är fackförbundet som organiserar 25 000 yrkesverksamma medlemmar inom bank- och finansbranschen. När behovet uppstod att söka mindre lokaler än de befintliga kontaktade de oss för ett första möte.

Vi gjorde en sökning efter lokaler som gick i linje med kundens aktuella behov. Därefter föreslog vi alternativ utefter deras önskemål både vad gäller adress, lokalanpassning och inredning. Lösningen blev ett ljust kontor med milsvid utsikt vid landmärket Globen i Stockholm. Ytan halverades från 960 till 580 kvadratmeter, man införde flexibla arbetsplatser och zoner som arbetszon, möteszon, fokuszoner, en lounge och en studio anpassad för Finansförbundets digitala utbildningar.

Det fanns en stark önskan att jobba med återbruk och använda organisationens visuella identitet i inredningen, för att representera Finansförbundets värdering om hållbarhet och identitet. Något vi löste genom att bevara en hel del befintliga möbler, komplettera med återbrukade möbler och använda färgerna vitt, blått och beige genomgående.

– Affärslogik har lyssnat in våra behov och utformat lokalerna efter de önskemål vi hade. De är professionella och lätta att samarbeta med, säger Katrin Odelius, enhetschef för verksamhetsstöd och HR på Finansförbundet.

Ansvarig: Mirjam Adler

”Lätta att
samarbeta med”