Nyvik

Nyvik

Nyvik är en koncern som växer i hög takt. Efter ett tidigare lyckat samarbete valde de att på nytt vända sig till oss på Affärslogik, denna gång med fokus på bolagets startup-verksamhet. Vi tog ett helhetsgrepp där vi fick i uppdrag att föreslå lämplig lokal, anpassa och inreda kontoret. Vi säkrade även ett flexibelt hyreskontrakt med utrymme för företaget att växa i egen takt.

Valet föll på en lokal om 165 kvadratmeter högst upp i en fastighet i centrala Stockholm. Här finns en inbjudande vindskänsla och kontoret har fått namnet The Attic. Med ett helt tomt kontor som utgångspunkt har vi gjort alla anpassningar i form av säkerhet, möbler och inredning, gardiner, whiteboards, skrivare, skärmar, skyltar och mer därtill. Interiören består av en öppen yta med 16 arbetsplatser. I anslutning finns tre samtalsrum, ett mötesrum, pentry med barkänsla och en touch down-yta för måltider.

Ännu en skräddarsydd anpassning vi gjorde var att omdisponera ett samtalsrum till duschrum, vilket uppskattas högt av många medarbetare som motionerar regelbundet. Slutresultatet blev en stämningsfull, familjär kontorsmiljö med mjuka textilier och konst på väggarna, kombinerat med skinn, svart och ask för en touch av industrikänsla.

– Resultatet blev fantastiskt! Det är många detaljer som har skapat det slutgiltiga uttrycket, allt är genomtänkt. Jag kan verkligen rekommendera er, säger Jens Nilsson, grundare och CEO på Nyvik.

Ansvarig: Mirjam Adler

”Resultatet blev fantastiskt, allt är genomtänkt ”