Future Electronics

Future Electronics

När behovet uppstod att flytta till mindre lokaler som bättre matchar dagens flexibla arbetssätt, valde Future Electronics att anlita oss. Vi tog ett helhetsgrepp som innefattade utformning och lokalanpassning, uppdaterad inredning och modern teknik.

Future Electronics är en global agent och distributör av elektroniska komponenter med säte i Kanada. Kontoret i Stockholm är navet för verksamheten i Norden. Deras flytt till nya lokaler var smidig, eftersom de valde att stanna i landmärket Kista Science Tower. Huvudfokus i uppdraget var deras behov av att gå från fasta arbetsplatser till flexibla drop down-platser, på en yta som minskat från 400 till knappt 200 kvadratmeter. Efter en djupgående behovsanalys gav vi flera förslag, innan vi tillsammans med kunden landade i en genomtänkt, verksamhetsanpassad och estetisk lösning.

Future Electronics nya kontor består nu av en central mötesplats, en hubb och säljkontor med arbetsplatser i öppet landskap, två kontorsrum, ett större mötesrum med modern, användarvänlig teknik, samt ett mindre kombinerat mötes- och arbetsrum. Utformningen resulterade i en både trivsam och kostnadseffektiv lösning, med välvalda möbler och textilier i naturnära färger på 29:e våningen i Nordens näst högsta kontorsfastighet.

– Vi upplevde samarbetet som mycket bra. Er projektledare Maria är väldigt lyhörd och flexibel. Ingenting var hugget i sten. Hon lyssnade på oss och kom med nya, smarta lösningar som matchade våra behov perfekt, säger Lillian Li, Finance Manager.

Ansvarig: Maria Fogelström

”mindre lokaler som bättre matchar dagens flexibla arbetssätt.”