JRS Asset Management

JRS Asset Management

Förvaltningsbolaget JRS Asset Management växer och så även deras kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm. När ytterligare ett våningsplan öppnades upp för fler medarbetare behövdes ett rejält omtag göras. Vi har gett lokalen en ordentlig uppfräschning av såväl arbetsmiljö och inredning som färg och form.

Lokalen har uppdaterats med en lounge för kunder, smarta förvaringslösningar, nya kontorsplatser, ljudisolering och nya möbler som fått ta plats ihop med deras befintliga. Kontoret har anpassats i linje med JRS Asset Managements kunder, medarbetare och bransch. Nästa steg blir att göra om kök och resten av våningsplanet för konferenser, så att det blir en sammanhängande helhetsupplevelse. Snart öppnas dörrarna till ett kontor som är som nytt.

– Vi är jättenöjda med Affärslogiks arbete. De är oerhört lätta att arbeta med och nu väntar ett fantastiskt slutresultat. Det känns bra att vi får vara involverade i hela processen, genom att känna på möbler, vara med hos leverantörer, få prover, dela med oss om våra synpunkter och på så sätt ta beslut tillsammans. Vårt kontor är nu ljusare, modernare och mer passande för vår verksamhet, säger Marie Berntson, Business Controller på JRS AM.

Ansvarig: Mirjam Adler

”VERKSAMHETSANPASSAT PÅ
ALLA PLAN”