Proact

Proact

Samarbetet med Proact började redan 2010, då de behövde hjälp med att hitta en lokal som rymde deras omfattande verksamhet. I maj 2021 hörde de av sig till oss på nytt, nu för en mer modern kontorslösning som passade deras aktivitetsbaserade arbetssätt. Lösningen blev en välanpassad, fräsch lokal i Frösundavik med färgskalor i dimrosa och grönt.

Projektet startade med att vi såg över deras behov, tillsammans med en arbetsgrupp bestående av representanter från Proacts olika verksamhetsområden. Vårt arbete har omfattat lokalsökning, hyresförhandling, utformning, mötesrum, AV-teknik, att hitta nya passande möbler, avveckling av gamla möbler, ta fram nya skyltar, telefonhubbar, skapa samlingsplatser samt genomförande av flytt. Vi har också tagit fram en aktivitetsyta med touch down-platser och projektbord. I lokalen finns en hel del häftiga detaljer, från moderna soffor, växtväggar och miljöer med sittpuffar till ny teknik. Kontoret har anpassats utifrån verksamhetens behov på alla plan, smått som stort.

– Vi är fantastiskt nöjda med kontoret som helhet. Affärslogik tillsammans med oss på Proact har fått till en väldigt bra känsla, både vad gäller utformningen, designen, färgsättningen och detaljerna – alla mjuka delar. De kreativa ytorna är också ett trevligt inslag. Känslan är att vi fått en betydligt högre närvaro bland medarbetarna, säger Jennie Eriksson, Office Manager på Proact.

I december 2022 flyttade Proact in, och medarbetarna möts nu varje dag av en arbetsplats som utstrålar energi och puls men även ger utrymme för avkoppling och fokus.

Ansvarig: Abbe Adler och Ulrika Wahlund

”Vi är
fantastiskt nöjda.”